Anmeldelse af Elementor Free vs. Pro

Valget mellem Elementor Free vs. Pro, kan ofte være lidt af en jungle at finde rundt i. I dette indlæg vil du blive udstyret med en viden, som klæder dig på til det helt rigtige valg. Der er forskel på, hvad du bør vælge i forhold til, hvad du faktisk skal bruge Elementor til på din hjemmeside.

Gratisversionen af Elementor, giver dig rig mulighed i at udforske, hvad programmet kan, og hvor let det i er at skabe din egen hjemmeside uden de hardcore programmeringskompetencer. Det kan være ganske fint at starte med Elementor Free, men du vil hurtigt mærke, at du nok vil have brug for proversionen.

Dette kan du forvente af Elementor Free

Med Elemento Free, kan du gøre overraskende meget i forhold til, hvad man normalt kan forvente af gratisabonnementer på software. Med denne version, får du mulighed for at bruge den meget brugervenlige, drag-and-drop interface til at designe landingssider, opslag, indlæg og alt hvad du kan forstille dig på din egen hjemmeside. Det betyder, at du nemt og intuitivt kan skabe unikke og skræddersyede design, som gør din hjemmeside konkurrencedygtig.

Ikke desto mindre kan du få Elementor Free til at sikre hele din hjemmesides sammenhængende design. For eksempel, hvis du vil have din blog og din WooCommerce shop sider til at have ens design, så din hjemmeside får et stilrent og fuldendt design, så vil du få stor gavn af denne software. Elementor Free tillader også at skabe dine egne skabeloner for, hvordan du ønsker dine landingssider skal se ud. Disse skabeloner kan du gemme og bruge når du har behov. Det betyder, at du undgår tidsspild med at lave det samme design gentagende gange.

Det stopper ikke her. Udover de præsenterede egenskaber, får du også adgang til Elementor’s pre-built design værktøj. Med gratisversionen, er der dog en del færre skabeloner end i Elementor Pro. Du vil både finde skabeloner af tekst, billeder, knapper, overskrifter, HTML med mere. Du kan også kombinere skabelonerne med noget, der er helt dit eget.

WordPress Bibliotek
WordPress Bibliotek

Forskellen på Elementor Free vs. Pro

Man kan vist ikke anklage Elementor Free for at være fattig på features. Tværtimod, så får du utrolig meget for 0 kroner. Lad det ikke overraske dig, men der er stor forskel på Elementor Free vs. Pro.

Premium-versionen kan alt det samme som Free. Med premium er du ikke længere begrænset til kun nogle af drag-and-drop egenskaberne, men nu får du den fulde adgang til at ændre lige præcis det du ønsker at lave på din hjemmeside. Selvom du går fra freemium til premium, kræver det stadig ingen programmerings- eller kodning-erfaring.

I modsætning til gratisversionen, så kan du nu også benytte drag-and-drop til både din header og footer. Skal man ændre i disse uden Elementror Pro, kan man ofte komme til at skabe flere problemer end nødvendigt, hvis man ikke besidder kodningsegenskaber. Derfor er proversionen fuldkommen enestående, og gør det yderst nemt at lave din hjemmeside attraktiv. Det sparer dig blandt andet også for en masse tid. Når du bliver mere øvet til Elemntor Pro, vil du også kunne skabe skabeloner for skræddersyede blogindlæg eller andre landingssider og inkludere dynamisk indhold, som kan tilføjes ved hjælp af et tillægsplugin såsom Advanced Custom Fields plugin.

Yderligere fordele med Elemntor Pro er, at du får adgang til et langt større bibliotek af Widgets, Pro-skabeloner, og blocks. Du vil dermed også kunne skræddersy din hjemmeside yderligere med eksempelvis, sliders, forms, og pristabeller. Disse features udvider kraftigt din horisont for, hvad der er muligt for din hjemmeside. Du sparer dermed også oceaner af tid på at installere en masse tillægs-add-ons, som blot vil sænke din hjemmesides hastighed, hvilket er kritisk både for dine kunder og din Google ranking. Du vil for eksempel nok ikke have brug for et kontaktformsplugin, da det hele klares gennem Elementors Pro.

Skal jeg vælge Elementor Free vs. Pro til min hjemmeside?

Først og fremmest er det vigtigt at understrege, at ikke alle hjemmesider har behov for Elemntor Premium. Den gratis version byder på mange forskellige egenskaber, som din hjemmeside kan komme langt med. Den udvidedet version af Elementor, er som oftest alle pengene værd, hvis din hjemmeside skal være unik og ikke blot ligne en standarthjemmeside. Den giver dig også mulighed for at have det fulde overbrlik og kontrol over, hvordan din hjemmeside ser ud. Nedenfor kan du se de kriterier, som vi vurdere din hjemmeside skal opfylde i forhold til om du skal vælge Elementor Free vs. Pro.

Freemium

Du skal vælge Elementor Free, hvis du ønsker at skabe et mere komplekst layout for din hjemmeside, eller du blot ønsker at have et mere intuitivt og nemt værktøj til at opsætte din hjemmeside. Freemium indeholder stort set alt, hvad du behøver til en simpel hjemmeside, som nødvendigvis ikke behøver at være så unik. Det kan for eksempel være hjemmesider, som udelukkende indeholder blogindlæg.

Premium

Du skal vælge Elementor Pro, hvis du ønsker at lave en hjemmeside, som du kan skræddersy alle aspekter på, inklusiv din header og footer, så er premium det perfekte valg. Du vil med denne version være i stand til at skabe dit eget tema, lave skabeloner, og have den absolut fulde kontrol over din hjemmeside. Udover ovenstående, får du mulighed for at lave din egen hjemmeside, som ikke ligner nogen andre. Du vil ydermere også undgå besværet med at skulle installere diverse plugins, som blot vil skade din hjemmesides hastighed

Læs også: Sådan laver du en gratis hjemmeside

5 thoughts on “Anmeldelse af Elementor Free vs. Pro”

  1. Pingback: Sådan kan du downloade Elementor Pro Gratis | Hjemmeside Guiden

  2. Pingback: Asset CleanUp Pro Anmeldelse - Bedste Page Speed Booster på Markedet

  3. Pingback: Hjemmesidedesign I WordPress - Kom godt fra start

  4. Pingback: Elementor Pro Pris - Download Elementor Pro

  5. Pingback: Elementor anmeldelse - Vi har testet Elementor i mere end 100 timer.

Leave a Comment

Your email address will not be published.