Dropshipping i Danmark

Vil du gerne starte din egen webbutik, men er ikke meget for udgifter til lager, kontormateriel og andet, der kræver kapital? Så er dropshipping måske en mulighed for dig. Alt hvad du behøver er et URL, hosting, en professionel hjemmeside, og en god ide.

Hvad er dropshipping?

Dropshipping er en måde at drive en forretning uden at have et fysisk lager. Kort fortalt er dropsshopping en form for detailhandelen, hvor butikken ikke har de varer, som de sælger, men bestiller varerne hos en tredjepart, når kunderne har købt samme vare i webshoppen.

Hvorfor er dropshipping smart?

De helt store attraktioner ved drop shipping er to ting. For det første er det langt billigere ikke at have et lager, som har kostet penge, og som tager plads. I stedet kan man sælger varerne uden risiko, med mindre der opstår en juridisk tvist mellem drop shipping firmaet som man handler med, og kunden. For det andet giver drop shipping den lille webshop mulighed for, at have et stort sortiment, uden at det skaber problemer for likviditeten. Leverandørens lager er webshoppen lager.

Dropshipping Danmark

Hvis du som dansk virksomhed ønsker at gøre brug af dropshipping, findes der råd for det. Du kan kontakte en af de store service drop shipping firmaer, der har specialiseret sig i at levere plugins, viden og infrastruktur til drop shipping virksomheder, og derefter gå i gang

Drop shipping og Webshops

Drop shipping fordele og ulemper

I et land som Danmark, hvor driftsomkostninger er relativt høje, giver det også god mening for mange at have drop shipping i sin virksomhed. Der er simpelthen udgifter at spare. Samtidig kan det være, at du kan få en endnu bedre pris end listeprisen, hvis du bestiller mange vare på en gang eller over tid. Ulempen ved drop shipping er, at leveringstiden kan være længere end hvis du har varerne på lager. Samtidig kan det være en risiko for, at afstanden til leverandøren er så stor, at man til dels mister overblikket over varer og handel generelt

God fornøjelse med din workshop.

Dropshipping – hvad skal man være opmærksom på?

Selvom varen kommer fra tredjepart, så gælder den 14 dages returret stadigvæk.

Med er dropshipping?

Dropshipping er en form for handlen, hvor eksempelvis en netbutik ikke selv har varelager, men bestiller varerne hos tredjepart i forbindelse med kundens køb.

Kan man lave dropshipping i Danmark?

Ja, det kan man på samme måde som i andre lande. Husk at overveje fordele og ulemper ved dropshipping inden du går i gang. Samtidigt skal du lige sætte dig ind i regler og love inden du starter din webshop.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *