Anmeldelse af Jem-products WooCommerce Table Rate Shipping plugin pro

Dette er vores anmeldelse af jem-products.com seneste plugin, der hedder WooCommerce Tabel Rate shipping plugins. Jem-products har udviklet dette WooCommerce table rate shipping program for at hjælpe dig med at beregne, hvad det koster, at transportere varer rundt i verden?

Besøg Jem-products her!

Hvad kan produktet?

Jem-products WooCommerce Table Rate shipping plugin er, som navnet antyder et program, der hjælper butikschefer med at beregne priser på transport. Jem-products WooCommerce Table Rate shipping plugin indeholder alle de funktioner, som er nødvendige for at udregne tabelpriser, så logistikansvarlige kan få en ide om, hvad prisen på transport bør være.

Jem products funktioner priser

Priser på WooCommerce Table Rate Shipping

Der findes forskellige prismodeller.

Single site licens. Første mulighed er at købe en enkelt licens til WooCommerce Table Rate Shipping pluginet. Prisen på en enkelt licens er 79$ pr år. En enkelt licens er gældende i et år og indeholder blandt andet support samt prioritetssupport. Det er muligt at afbestille sit abonnement på et hvilket som helst tidspunkt.

Licens til fem abonnementer. Næste abonnement model tilbyder, som navnet antyder, fem abonnementer for 149$. Der er således penge at spare i forhold til at købe en enkelt licens. Prisen for en Single site-licensen er 79$. Prisen ved køb af dette abonnement er 149 $ for fem licenser eller 29 $ pr licens pr år.

Lifetime 100 sites Licens. Hvis du administrerer flere hjemmesider på en gang, er denne licens den billigste. For 249 $ giver adgang til licens til 100 hjemmesider er 2,5 $ pr hjemmeside en gang for alle.

Lifetime 10 sites licensen giver adgang til alle de licenser, i de andre som i de andre prismodeller samt en række andre funktioner. Eksempelvis indeholder prismodellen et White label mode og en personlig manager til at understøtte brugerens interaktion med programmet.

Jem products funktioner

Jem-products shipping plugin funktioner

Jem-products table rate ship plugin indeholder en lang række nyttige funktioner herunder:

Beregning af priser. Produktets vigtigste funktion er naturligvis programmets evne til at udregne priser på baggrund af data om omkostninger, antal af varer, destination, shipping metode, skat og afgifter, gebyrer, vægt etc.

Det skal naturligvis understreges, at programmet ikke kan udregne den præcise pris på transporten. Ikke desto mindre levere produktet et godt bud på den rigtige pris, som kan bruges som pejlemærke.

Loyalitets funktion. Udover en prisberegner indeholder produktet mulighed for særbehandling af udvalgte kunder.

Egne indstillinger. Produktet indeholder mulighed for oprettelse af egne indstillinger således som vægt og vareantal.

Navngivning. Produktet giver også mulighed for at navngive egne forsendelsesregler, hvorved det er lettere at finde rundt i sit arbejde.

private indstillinger. Private indstillinger sikrer brugeren anonymitet.

Navngivning af forsendelsesregler. Produktet giver også mulighed for at navngive egne forsendelsesregler, så det er lettere at finde rundt i sit arbejde. dette kan sikre, at brugerens private indstillinger er anonyme.

Vurdering – derfor er det et godt produkt

Der er ingen tvivl om, at Jem-products WooCommerce table rate shipping programmet er et godt alternativ til de dyre produkter på dette niche-markeder. Samtidigt indeholder produktet en række brugbare funktioner, der er funktionelle og godt gennemtænkt. Alt i alt et godt produkt.

For flere anmeldelse af relevant software kig her!

Leave a Comment

Your email address will not be published.