Elementor anmeldelse – Vi har testet Elementor i mere end 100 timer.

Kort fortalt er Elementor et WordPress-plugin, der gør det lettere for dig at bygge en hjemmeside. Elementors hjemmesidebygger eller page builder på engelsk benyttes af mere end 3 millioner brugere over hele verden.

Elementor vurderes til den flotte karakter 4,9 på WordPress.org, hvilket gør den til den højest vurderede hjemmesidebygger på WordPress. Vi gør selv brug af Elementor, og vi anbefaler derfor plugin’et til andre også. Plugin’et findes i en “pro” version og en gratis version. Den gratis version kan downloades på WordPress.org, mens du skal besøge elementor.com for at købe Elementor pro versionen.

Læs vores anmeldelse af Elementor Free vs. Pro her.

Elementor anmeldelse – Fordele:

 • Let at benytte
 • Responsivt design
 • Billig / gratis
 • Let at customize
 • God popup builder

Elementor anmeldelse – Ulemper:

 • Andre udvikleres “addons” kan skabe besvær for Elementors page builder
 • Template- og blog biblioteket kunne være bedre
 • Dårlig support
 • Understøtter ikke lazyload

Vores samlede vurdering = et godt køb!

Elementor er et glimrende produkt til at bygge en hjemmeside. Du kan sagtens benytte Elementors gratis version i alle fald indtil du er kommet langt med din blog. Elementors Page builder kræver ikke den store kodningsviden. Elementor har været med til ”demokratiseret” den måde, hvorpå man laver hjemmesider- og blogge i dag.

Anmeldelse af Elementor

Elementor Danmark anmeldelse

En søgning på Google.dk viser, at Elementor også i Danmark er et af de mest benyttede hjemmesideværktøjer på markedet.

Dermed må det konkluderes, at de danske hjemmesidedesignere følger resten af verden, og at de også vælger at benytte Elementor som deres værktøj til at undgå komplicerede kodningsopgaver.

TrustPilots vurdering af Elementor i Danmark

Det skal bemærkes, at brugere af TrustPilot, vurderer Elementor til at være ”Under middel”.

Det er dog meget vanskeligt at vurdere, om vurderingen bygger på Danske anmeldelser på TrustPilot eller anmeldelser fra udlandet. Målt på antallet af anmeldelser må det vurderes, at udenlandske anmeldelser af Elementor er inddraget i TrustPilots anmeldelse, men det er vi som sagt ikke sikre på.

Under alle omstændigheder er vurderingen af TrustPilots brugere under middel.

Hvad er Elementor?

Elementor er en visuel drag-and-drop hjemmesidebygger, der fungerer som et lærred for hjemmesidebyggeren. Elementor plugin’et kan hjælpe brugere med at designe deres hjemmesider uden de store kodningsmæssige kompetencer. Elementor er tilføjet CSS, som står for Cascading Style Sheets (CSS). Med CSS kan man farvelægge og visualisere HTML-sider, og derigennem ændre tekst, farver, skygger, skrifttyper, marginer mm. og designe et færdigt layout.

Hvorfor er en page builder/ hjemmesidebygger vigtig?

En page builder, eller en hjemmesidebygger på dansk, er et vigtigt værktøj for brugere, der ønsker at lave en hjemmeside, unden at de har kodningskompetencer.

I stedet for at hyre et dyrt webbureau til at lave en hjemmeside eller blog, kan en page builder som eksempelvis Elementor, hjælpe dig med at lave hjemmesiden selv.

Page builderens historie

Siden de tidligere 2010ere har der været fokus på at hjælpe bloggere med bygge gode og funktionelle hjemmesider, som ikke kræver at man kan kode en linje. Ikke mindst det banebrydende tech-magasin, Smashing Magazine, gav webdesignere mulighed at komme med bud på, hvordan man kunne forenkle design processer og skabe hjemmesider, så kodning ikke længere ville være nødvendigt.

Visionen om at lave hjemmesider uden kodning er blevet til virkelighed, og i dag er det muligt at lave funktionelle hjemmesider på et par timer med en hjemmesidebygger. Hvis du har talent for design, er det med hjemmesidebyggeren muligt at lave en professionel og flot hjemmeside, der til forveksling ligner dyre hjemmesider fra etablerede virksomheder eller institutioner. 

Elementor er en populær WordPress website bygger (page builder)

Elementor er en af de mest populære, hvis ikke den mest populære, page buildere til WordPress, der findes. Siden 2016 har Elementors page builder hjulpet hundredetusinde af hjemmesidedesignere med at bygge hjemmesider uden problemer med nogen form for kodning.

Derfor kan du bygge en hjemmeside med Elementor

Der findes naturligvis en lang række andre page builders end Elementor på markedet, og flere af dem er virkeligt gode som eksempelvis Divi ’s page builder eller BeaverBuilder.

Elementor er en af de absolut bedste page buildere på markedet. Elementor er et godt produkt, og det kan være din vej til en rigtigt god hjemmeside.

Elementor review danmark

Læs også: Hvordan laver man en professionel hjemmeside i 2022?

Hvad koster elementor?

Elementor findes i to forskellige versioner – en gratis og en Elementor pro version. Elementor pro indeholder bedre og mere avanceret features end den gratis version. Elementors gratis version er dog et glimrende fundament til at skabe sin første hjemmeside.

Elementor pro standard pakker koster henholdsvis 49 $ og 89 $, afhængig af om du skal bruge plugin’et til en eller flere hjemmesider.

Elementor findes i en version, der kan bygge og holde styr på helt op til 1.000 hjemmesider. I de største abonnementer går prisen op til 999 $.

Elementor er let at installere

På nuværende tidspunkt har du sandsynligvis allerede erhvervet dig et domænenavn. Du har sandsynligvis et .dk domæne, hvor du har brugt et af de mange og dyre, domæne- og hosting firmaer, der sælger netop .dk domæner. Det kan også være, at du har erhvervet et .com, .net, .IO eller .nu domæne, og at du i den forbindelse brugt en af de kendte internationale hosting- eller webhotel firmaer, som Dreamhost, bluehost eller Namecheap.

Foruden at registrere et godt domænenavn, har du sikkert allerede sikret dig et webhotel samme sted, som du har registreret dit domænenavn, eller hvis du har fået et bedre tilbud et andet sted, valgt en anden leverandør hos dit webhotel.

Du er nu klar til at installere Elementors page builder!

Download Elementor 1-2-3

Med domæne og hosting i orden, er du nu klar til at downloade Elementor page builder. I dette eksempel vil vi downloade den gratis version af Elementor!

Elementors brugervenlighed er Elementor – følg disse fem trin, og du er i gang:

 1. Gå til dit WordPress dashboard og klik dig videre på ”Add New”
 2. Skriv ”Elementor” i søgefeltet på WordPress.org.
 3. Tryk på ”Installer nu”, og aktiver downloadingen af Elementor.
 4. Når Elementor er installeret, vil du blive overført til ”Getting Started” sektionen. Her er det muligt, at se videoer, der illustrerer, hvordan du kommer i gang med sin hjemmeside. Samtidigt instrueres brugerne i, hvordan denne sikrer en optimal udnyttelse af Elementor, samt hvordan man laver sin hjemmeside responsiv. En “responsiv hjemmeside” betyder at layout og indhold på din hjemmeside, kan vises på skærme i forskellig størrelser.
 5. Følg Elementors videre instruktioner og lav din hjemmeside færdig!

Hvad er Elementor?

Elementor er verdens mest populære drag-and-drop page builder, der gør det let for brugeren at lave en hjemmeside.

Er Elementor gratis?

Ja, det er muligt at få Elementor i en gratis udgave. Elementor findes også i en pro version. Læs mere om Elementor, WordPress og page builders i almindelighed her!

Er Elementor noget værd?

Ja, Elementor er en af de bedste page builders på markedet. Elementor findes både i en gratis og en betalt version.

Hvordan downloader man Elementor?

Gå til WordPress.org og følg instruktionerne. Alternativt kan du vælge at følge nedenstående instruktion.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *