Hvad koster det at lave en professionel hjemmeside?

professionelt hjemmesidedesign

Der findes mange forskellige udbydere, der laver hjemmesider til private og erhverv. Mange af dem er ikke helt billige, og det kan meget bedre betale sig at lave den selv. Frygt ej, men det er nemmere end du tror. I denne artikel tager vi dig en tur igennem, hvordan du kan lave en professionel hjemmeside uden nogen former for kodning eller programmeringserfaring til en pris som selv en SU kan være med på.

Professionel hjemmeside priser

Vi kan afsløre med det samme, at prisen for en professionel hjemmeside, kan komme helt ned til et par få hundredkronesedler om året. Det eneste krav til at holde prisen inden for grænsen er, at du skal lægge nogle arbejdstimer i det selv. Vi vil guide dig igennem, hvordan du kan gøre dette. At bygge sin egen hjemmeside er utrolig tilfredsstillende, når du får den op at køre, og du kan se besøgende på din nye professionelle hjemmeside.

Hvis prisen på en professionel hjemmeside ikke er så vigtig, men du bare ønsker at få nogle til at lave det for dig, vil vi anbefale at du ser nærmere på vores anmeldelse af WP Buffs.

Simple steps til en overkommelig professionel hjemmeside pris

Først og fremmest skal du have et domænenavn. Du kan søge på Google efter det navn du ønsker din hjemmeside skal have. Er der ingen ejer af det pågældende hjemmesidenavn, har du mulighed for at købe det. Vær opmærksom på, at priserne på domænenavne, kan variere meget. Jo bredere område navnet dækker over, jo dyrere plejer det som regel også at være. Har du en niche, vil vi anbefale at vælge et beskrivende navn, som ikke har så høj konkurrence. Du skal tænke på, at du skal være til at finde for din niche. Din niche vil som oftest søge på noget specifikt, inden for dit område. Lad os tage et eksempel.

Professionel hjemmeside pris – overvej en niche

Sælger du eksempelvis campingvogne, vil du højst sandsynligt ikke have mulighed for at købe campingvogne.dk, da det med stor sandsynlighed er optaget. Det er et bredt søgeord, der dækker over mange typer af campingvogne. Derfor kunne dit domænenavn være mere beskrivende. Det kan for eksempel være, at dine campingvogne er luksuriøse eller andre gode adjektiver som passer til den værdi du giver til dine kunder. Derfor kunne dit domænenavn eksempelvis være luksuriøsecampingvogne.dk eller lignende. På den måde indskrænker du dit fokus, og giver dig større mulighed for at få salg igennem.

Det var lidt af en lang forklaring på, hvordan du kan holde prisen nede på en professionel hjemmeside, men det er trods alt et vigtigt trin både for prisen, men også din online performance.

Billig hosting af hjemmesider

Når du har fundet og købt dit domæne, skal vi nu til at se på webhoteller. Når man opretter en hjemmeside, skal den have en server på et webhotel. Der findes mange af slagsen, og det er ikke altid lige let at finde rundt i det. Om ikke så længe, kan du se vores guide til de billigste og bedste webhoteller. Indtil da, kan du hoppe over på en side som SuperbThemes og læse mere om bedste WordPress hosting.

En ting er dog helt centralt for dit valg af webhotel, og det er, at det valgte webhotel er hurtig. En hjemmesides page speed web skal ikke undervurderes.

Når du har fundet et webhotel, vil du nu have mulighed for at gå videre og oprette din WordPress konto.

Efterfølgende behøver det faktisk ikke at koste flere penge, end det du har brugt indtil videre.

Når du har oprettet din WordPress konto, kan du nu gå i gang med at skabe din hjemmeside. Nu skal du til at vælge et tema, som du kan bygge din hjemmeside ud fra. Vi vil anbefale, at du enten downloader Divi WordPress Theme eller Astra WordPress Theme. Du kan læse mere om de to i vores anmeldelse af Astra og anmeldelse af Divi. Begge har det man kalder ”page builders”, som gør det muligt for dig at drag & drop alverdens elementer, så du kan få et lækkert design på din nye professionelle hjemme.

Wordpress programmer plugins Danmark

Billige gode plugins til din professionelle hjemmeside

Vi er stor fan af plugins. Vi har mange års erfaring med WordPress plugins og vi vil her fortælle dig om nogle vigtige do’s and don’t’s, når vi taler plugins.

Når du befinder dig på dit kontrolpanel i WordPress, skal du scrolle ned på siden og klikke på ”plugins” i venstre side i menuen. Her kan du både se, hvilke plugins, der er installeret og plugins du kan downloade. Vi vil klart anbefale at downloade Elementor, hvis du ikke har enten Divi eller Astra som WordPress tema.

Når man har en hjemmeside med forskellige plugins, kan der ofte komme uønsket CSS-filer, JavaScript og unødige HTML-koder. Det er noget der virkelig kan sløve din hjemmeside hvilke er yderst skadeligt for din Google ranking. Det er ikke noget du behøver at frygte, hvis du downloader Asset CleanUp Pro, som agerer som en page speed booster. Når du ser på plugins, skal du være opmærksom på, hvor meget de fylder og, hvor meget støj i form af filer og kodning, som der laves på din hjemmeside. Download derfor kun dem, som der er kendte, eller lav lidt baggrunds research på dem i form af et par google-søgninger eller på YouTube.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *