Billigste webhotel i 2023

billigste webhotel

Når du skal til at bygge din egen hjemmeside, skal du efter købet af dit domæne have dig et webhotel. I denne artikel viser vi dig, hvilket webhotel, der er det absolut billigste på markedet. Når man skal launche en hjemmeside, er budgettet som oftest ikke det største. Derfor viser vi dig billigste webhoteller

Hvad er et webhotel?

Et webhotel er en virksomhed, som opbevarer dine filer, hvorpå de sammen vil udgøre din hjemmeside. Kort sagt skal en hjemmeside have et sted at være. Alle hjemmesider, uanset størrelse, har placering i et webhotel. Uden dette, vil din hjemmeside ikke have noget ”sted” at være. Et webhotel er forbundet til internettet døgnet rundt, så alle dine opdatering på din hjemmeside bliver tilgængelige at tilgå.

De 5 billigste webhoteller

Vi har her på Hjemmeside-Guiden analyseret et ocean af webhoteller. Vi har fundet frem til disse fem, som vi giver en kort overordnet beskrivelse af, så du hurtigt kan komme videre med etableringen af din hjemmeside.

5. GoDaddy – $5,99/måned

Med GoDaddy kan du få en årsplan til kun $1, men efterfølgende bliver det altså en del dyre. Efter det første år, skal du betale lige under $6 per måned. På den positive side, så får du rent faktisk et gratis domænenavn på årlige abonnementer. Gaveboden slutter ikke her. Du får også et års forbrug af Office 365 e-mail det første år gratis. GoDaddy har alle de nødvendige elementer som et webhotel skal have.

GoDaddy

4. InterServer – $4,00/måned

InterServer kommer ind på en 4. plads, som er en af de dyreste af de billigste. Med dette webhotel får du også noget for pengene. Du får ubegrænset lagerplads, så du kan lave den hjemmeside lige så stor som du ønsker den. Ikke desto mindre får du ubegrænset mængde af e-maikonti. Med InterServer, kommer din hjemmeside hurtigt op i luften uden begrænsninger.

Du får med dette webhotel også 30 dages fuld tilfredshedsgaranti.

InterServer

3. Domain.com – $3,75/måned

Det gode ved Domain.com er, at der er én pris uanset, hvilken pakke du vælger. Det gør det let og overskueligt at have med at gøre. Det negative ved dette webhotel er prisen. Den ligger i den dyrere ende af de billige webhoteller. Med dette webhotel, kan du ikke købe hosting uden også at købe et domænenavn. Har du ikke et domænenavn, vil dette webhotel være en glimrende løsning for dig. Deres kontrolpanel, kan designes lige som du ønsker det. Det nævnes ikke på deres hjemmeside, men du får faktisk også en e-mail med i købet her.

Domain.com

2. HostGator – $2,75/måned

HostGator har du muligvis hørt om før. Det er et af de mest populære webhoteller. Dette webhotel har alt hvad du skal bruge til launch af dit website. Du får meget for pengene med dette webhotel. Med HostGator har du også ubegrænset plads til at bygge dit website stort.

HostGator

1. Bluehost – Billigste ”featurefyldt” webhotel

På en flot førsteplads indtager Bluehost tronen for det billigste webhotel i forhold til pris, og alt hvad du skal bruge til af launch af dit website. Dette webhotel tilbyder tre forskellige priser alt afhængig, hvilken kontrakt du vil have med Bluehost. Du får 50 GB diskplads, hvilket er mere end nok. Derudover får du alt hvad du behøver til din hjemmeside.

Bluehost

Læs mere om Bluehost i vores artikel: Bluehost rabatkode.

Med denne lille guide håber vi du har fået en fornemmelse af, hvad du får af billige webhoteller. Der findes utrolig mange webhoteludbydere, så det kan godt være lidt vanskeligt at finde rundt i. Du kan finde en masse information her på side, hvis du ønsker inspiration eller hjælp til, hvordan du laver din egen hjemmeside. Herfra er der bare tilbage at sige, god fornøjelse med etableringen af din hjemmeside.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *