Langsom Downloading af din WordPress hjemmeside, hvordan ændrer du det?

For at fastholde besøgende på sin blog er det vigtigt, at din hjemmeside er hurtig, så dine besøgende ikke skal vente lang tid før din hjemmeside kommer frem på skærmen. Samtidigt er det vigtigt for din SEO, at hjemmesiden downloader hurtigt. Du bør arbejde for at ændre langsom downloading af din WordPress hjemmeside til en loadende hjemmeside.

Mål downloading-hastighed på din hjemmeside

Der findes mange måder at måle sin hjemmesides page speed på. Vi bruger SuperbThemes fast speed checker. SuperbThemes page speed test er gratis, og hjælper dig med at forstå, hvad din hjemmeside mangler for at blive hurtigere. Samtidigt kommer SuperbThemes downloading-hastighed med forslag til, hvilke WordPress plugins (programmer), der er de bedste til at forøge din downloading hastighed.

Men hvordan sikre du, at din WordPress hjemmeside er hurtig?

Her er et par tips til, hvordan du sikrer, at din WordPress hjemmeside downloader hurtigt:

Hosting, hosting, hosting

Det vigtigste element af, at have en side, der har en hurtig downloading-hastighed (page speed) er hosting. Du kan få hosting i alle prislejer, så det er bare med at komme i gang med at researche. Vores tommelfingerregl er, at man hverken skal vælge den dyreste eller den billigste WordPress webhotel løsning.

A2 Hosting, Pressable- og DreamHost

De tre hosting firmaer vi foretrækker, og som befinder sig prismæssigt i mellem-prissegmentet er A2 Hosting, Pressable og Dreanhost. Alle tre firmaer er amerikanske, og tilbyder hosting til rimelige priser. Foruden de tre webhoteller er One.com en udemærket hosting løsning.

Få styr på dine billeder

Billeder fylder meget på en hjemmeside, og du kan med fordel gøre billederne mindre. Der findes flere programmer, der kan reducere billedstørrelsen på dine billeder. For eksempel kan du anvende ShortPixel, men der findes som sagt en hel masse programmer, der alle er gode i forbindelse med reducering af billedstørrelser.

Page Speed booster. Benyt et program til at undgå langsom downloading af din hjemmeside

Du kan også vælge en såkaldt page speed booster. De største på markedet er WP Rocket og Asset cleanup pro. Disse to værktøjer er begge gode tiltid at gøre din hjemmeside hurtigere og mere strømlinet.

Vi håber, at denne artikel har været med til at stimulere din trang til at øge din downloading-hastighed, og derved forsøge dine chancer for at lykkes på nettet.

Er downloading-hastighed det samme som page speed?

Ja, det er det samme. Det fortæller noget om, hvor hurtigt din hjemmeside downloader på den besøgendes computer.

Hvad hedder den bedste downloading hastigheds test?

Der er flere gode grunde til, vi bruger SuperbThemes’ page speed test. Udover at den findes i en gratis version, kommer SuperbThemes page speed test selv med forslag, hvordan du kan forbedre din hjemmesides downloading-hastighed.

Hvorfor er en hjemmesides downloading-hastighed vigtig?

En hjemmesides downloading-hastighed er med til at bestemme, hvor godt Google kan lide din blog. Samtidigt er Downloading-hastigheden vigtig for din evne til at fastholde dine kunders interesse for din blog.

Min hjemmeside downloader langsomt – hvad gør jeg?

Der er flere måder hvorpå, du kan forbedre din hjemmesides page speed. Det vigtigste er, at finde et hosting-firma, der tilbyder hosting med hurtigt download. Du kan også vælge, at reducere størrelsen på dine billeder på hjemmesiden. Ydermere, findes der en række andre muligheder, som du bør overveje.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *