Lav dit advokatfirmas nye hjemmeside i WordPress

Er du nyuddannet advokat eller bare teknisk interesseret advokat? Har du lyst til at lave din helt egen advokathjemmeside, at tyde din nye advokatpraksis, men ressourcerne er begrænsede? Så er det tid til selv at tage fat, og lave din egen hjemmeside.

Lad os hjælpe dig i gang med din helt egen advokat hjemmeside.

Advokathjemmeside i WordPress

De Tre ting, som du behøver at huske

Når du skal lave din helt egen hjemmeside, har du brug for tre elementer. Vi anbefaler at du laver advokathjemmesiden i WordPress, da denne CMS er den letteste at gå til, og samtidig leveret hvad vi synes er det bedste resultat.

Hvis du skal i gang med at lave din helt egen WordPress hjemmeside, er der tre steps, som du bør følge.

Find et webhotel

Når du skal lave en hjemmeside, skal du finde etsted at placere siden. Dette hedder hosting eller på dansk et webhotel. Der findes ufattelig mange udbydere af WordPress webhoteller derude, også mange webhoteller af høj kvalitet. Det vigtigste i den forbindelse, om du skal bruge et .dk domæne eller en anden slags domæne som for eksempel et .com domæne. Valget af domæne endelse skal være afgørende for dit valghosting.

.DK eller .Com domæne

Skal du have et godt komme domæne med .co, .net eller .IO er mulighederne er mange. Pressable er en af vores favorit webhoteller, da Pressable er hurtig, og generelt gør sig godt i forbindelse med søgemaskineoptimering.

Hvis du vil spare penge, er namecheap.com en god mulighed. Namecheap er billigt og glimrende omend ikke lige så god som de dyrere og web hosting udbydere.

Hvis du skal bruge et .dk domæne, er mulighederne for at finde billig hosting mere begrænsede. Samtidig er .dk hosting som udgangspunkt dyrere end anden hosting.

Hvod du leder efter et .dk domæne er One.com en det mest populære muligheder. One.com er et udmærket webhotel.

WordPress page builder

Når det rigtige webhotel fundet, er du klat til at bygge din hjemmeside. For at kunne opbygge din advokathjemmeside skal du bruge en page builder. Det Israelske Elementor plugin er det mest populære page builder system til WordPress, og vi anbefaler også systemet. Den findes i en gratis version af Elementor og en Elementor pro version. Forskellen på de to versioner af Elementor er, at den betalte version af Elementor indeholder flere features end den gratis version.

WordPress temaer til advokathjemmesider

Du er nu klar til at skulle designe din hjemmeside. For at kunne lave en WordPress hjemmeside, skal du bruge et WordPress tema. Et WordPress tema er et design, som du kan bygge din hjemmeside ovenpå. Du har selv muligheden for at ændre WordPress temaet efter behov, det er kun de overordnede design, der ligger fast. De mest populære WordPress temaer hedder Divi Theme og Astra Theme, men også Superbthemes WordPress temaer er populære, og de er gratis eller billigere end de to andre udbydere af WordPress temaer.

Vi håber at du er klar til at lave din advokathjemmeside nu 🙂

Hvordan laver jeg en wordpress hjemmeside til min advokatpraksis?

Først og fremmest skal du følge tre steps – Hosting, en page builder og en et wordpress tema.

Er det let og lave en advokat i hjemmeside?

Det er relativt simpelt, at lave en hjemmeside i WordPress. Det er relativt få ting som du bør Have tjek på.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *