De tre bedste webhoteller i Danmark

Markedet for webhoteller eller webhosting om man vil, er kringlet og svært at overskue. Derfor har vi samlet tre af vores favoritter webhoteller til vores danske læsere. Hvad enten du skal bruge WordPress hosting, Wix eller Magento hosting, så er disse fire hosting udbyder gode bud på dit næste webhotel.

Skal du vælge et dansk eller udenlandsk webhotel?

Det handler kort fortalt om pris kontra .Dk og .COM domæner.

På den ene side har man hundredevis af udenlandske hosting firmaer, der tilbyder hosting til ofte meget rimelige priser. Fordelen ved at benytte et internationalt webhotel er prisen og meget ofte også den bedste og hurtigste hosting. Minusset ved at benytte et udenlandsk webhotel er, at det ikke meget sjældent er muligt at købe et .dk domæne hos udenlandske hosting firmaer. 

På den anden side har man de danske webhoteller, der sjældent er konkurrencedygtige på pris eller performance, men de har til gengæld .dk domæner. Hvis du er ude efter et .dk domæne, så er et af de danske webhoteller oftest den eneste mulighed.

Hvad er bedste webhoteller i Danmark? – Udbydere af .DK-domæner!

Blandt webhoteller som udbyder .DK-domæner er der to, som vi er ret vilde med:

One.com i Danmark

One.com er blandt de bedste webhoteller i Danmark

Skandinaviens nok største udbyder af hosting er One.com. Webhoteludbyderen tilbyder .dk domæner og alle de andre væsentlige domæneendelser som .com, .net, .org, .IO etc. 

One.com har hovedkvarter på Kalvebod Brygge i København og er stiftet af danske Jacob Jensen i 2002 under navnet B-One, hvilket sidenhen er blevet til One.com.

One.coms produkter er af høj kvalitet, og det samme er deres service.

Netsite i Danmark

Netsite tilbyder .DK domæner og hostin til konkurrencedygtige priser

En af de nyere udbydere af webhoteller er Netsite. Virksomheden er Dansk og placeret i Bredgade i hjertet af København. Netsite tilbyder Linux Hosting til gode priser og tilbyder 24 timers support. Netsite er et glimrende alternativ til One.com. Hvis du er i tvivl om, at du skal vælge One.com eller Netsite, anbefaler vi, at du besøger begge udbydere og tjekker den øjeblikkelige value-for-money, der kan variere.

BlueHost i Danmark

BlueHost er et godt valg som dit næste webhotel

Den internationale konkurrence på markedet for webhoteller er hård, og det er derfor ingen overraskelse, at priser og value-for-money er bedre internationalt end på .DK-domæner, og der er netop den store forskel.

BlueHost har rimelige i pris

Hvis du skal bruge et internationalt domæne som .COM eller lignende, så er BlueHost en god mulighed. BlueHost tilbyder hosting helt ned til 2,75$ per måned, og performance oftest er lige så god, som den de noget dyrere danske hosting udbydere.

BlueHost er amerikansk og har mere end 5 millioner brugere på verdensplan.

Du kan besøge BlueHost her!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *