Sådan kan du downloade Elementor Pro Gratis

Mere end 3 millioner websites benytter lige nu Elementor. Populariteten medfører dermed også, at mange forsøger at anskaffe sig piratversioner af Elementor Pro. Det er vigtigt at understrege, at der er stor risiko for virus, slettede elementer, hacking af dit website, og retsforfølgelse. Piratversioner er oftest ekstremt outdated, og kan skabe mere skade end gavn for dit website. Går man fra en piratversion til den ægte vare, vil der ofte opstå komplikationer med WordPress, og det kan i værste tilfælde ødelægge hele opsætningen af dit website.

Kender man de gode metoder, vil man vide, at det sagtens er muligt at downloade Elementor Pro gratis på lovlig vis. Det vil vi vise dig i dette indlæg.

Tips til at Downloade Elementor Pro Gratis

Elementor er yderst kendt for dets ekstremt brugervenlige interface, samt alverdens små finurligheder, som vil gøre dit website fuldkommen unikt. Yderligere har dette fantastiske plugin gode muligheder for at kunne downloades ganske gratis. Du kan gratis anskaffe dig Elementor Pro ved at købe en 30 dages prøveperiode, og nogle gange ofte længere, hvis du kontakter dem. Deres tilbagebetalingspolitik lyder på, at du kan få refunderet din prøveperiode uden at skulle redegøre hvorfor. Vi taler af erfaring, når vi siger, at man bliver meget positivt overrasket over alle de egenskaber som Elementor Pro har at byde på.

Fordele ved at vælge Elementor Pro versionen

Pro-versionen byder på usædvanlig mange muligheder til dit website. Du behøver ikke have nogle former for erfaring med kodning eller programmering. Det er blot at komme i gang, og lære alle programmets features at kende.

Hver enten om du vil lave din egen hjemmeside, eller du er front-end designer, vil du vil du uden tvivl synes godt om Elementor. At lave en hjemmeside med Elementor er ganske simpelt. Du kan benytte dig af den smarte drag-and-drop feature, hvor du blot finder det du ønsker, der skal være på din hjemmeside, og derefter trækker du elementet til din foretrukne placering. Kaster man sig ud i et hjemmesideeventyr uden de store programmeringserfaringer, vil man hurtigt opdage, hvor vanskeligt det kan være. Med Elementor Pro kan du helt undgå dette scenarie. Med dette WordPress plugin, vil du kunne lave din egen hjemmeside hurtigere, lettere, og meget mere intuitivt.

Der findes på nuværende tidspunkt, ikke nogle værktøjer, som gør det bedre end Elementor Pro tillader dig at skabe engagerende, interagerende, og stilfulde websites helt uden programmeringserfaring. Ikke engang grundlæggende forståelse i HTML og CSS er påkrævet. Vil du lave din egen hjemmeside, som skal kunne udkonkurrere dine konkurrenter med et smukt stilfuldt professionelt design, så er Elementor Pro svaret på din søgen.

Læs også: Elementor Anmeldelse – Vi har testet Elementor i mere end 100 timer.

Kom Godt I Gang Med Elementor Pro

Lad os se nærmere på, hvordan du kan sætte dette plugin op med WordPress.
Før du kan downloade Elementor Pro gratis, skal du som det første undersøge om dit website imødekommer kravene for at køre pluginnet.

For at kunne benytte alle egenskaber som Elementor tilbyder, skal tjekket og sikre dig, at dit website kører på en server, som er aktiv og fungerer optimalt. Nedenfor kan du se kravene for at kunne kører Elementor Pro på dit website. Du skal også bruge WordPress som dit systemsoftware før du kan bruge dette plugin. Du kan lære meget mere om det her.

  • Du skal minimum have WordPress 4.7 eller højere.
  • PHP 7 eller højere. Hvis din hjemmeside er hosted af en server med en ældre version, skal du kontakte din udbyder og bede om den nyste opdaterede version af PHP.
  • WordPress hukommelsesgrænse (memory limit) skal være på minimum 128 MB. Er hukommelsesgrænsen på 256 MB eller derover, vil du opleve bedre ydeevne og hurtigere loadingtid.
  • MySQL version 5.6 eller højere, eller MariaDB version 10.0 eller højere.
  • For at redigere i dine sider på dit website, kan du kun bruge enten Google Chrome, Mozilla Firefox eller Safari. Browsere såsom Microsoft Edge, Opera, og Internet Explorer vil ikke kunne bruges til at redigere dit website via Elementor Pro.
  • Pluginnet virker ikke ved brug af tablets eller smartphones. Du kan udelukkende bruge pluginnet på en desktop computer.

Kan du sætte et flueben ud for ovenstående, vil du nu have mulighed for at downloade Elementor Pro gratis. Husk, at du har 30 fulde dages returret på alle tilbuddene.

Sådan installerer du Elementor Pro Gratis

Installationsprocessen er meget nem og enkel. Elementorpluginnet som du lige har downloaded, vil komme som en zip-fil. Herfra skal du gå til dit WordPress kontrolpanel, finde plugin indstillinger under fanen ”plugins” i venstre side af kontrolpanelet. Derfra klikker du på ”add plugin” eller ”tilføj plugin”, hvis du har det stående på dansk. Du vil nu kunne tilføje en fil fra din computer. Du skal så vælge den fil du netop lige har downloaded fra Elemntor. Herfra vil pluginnet klare resten for dig. Når pluginnet er installeret, kan du blot gå i gang med at eksperimentere med alle dets egenskaber.

Kom Godt Fra Start Med Elementor Pro

Hvis dette er første gang du stifter bekendtskab med Elementor, vil du med stor sandsynlighed blive overvældet, og måske en lille smule skræmt af alle de egenskaber som programmet besidder. Men bare rolig. Vi tager den bare her, så du kommer godt fra start, og kan føle dig komfortabel med dette vidunder af et softwareprogram.

Læs også: Anmeldelse af Elementor Free vs. Pro

Det primære mål med Elementor er at gøre det nemt, enkelt og hurtigt at lave din egen hjemmeside. Selv hvis du aldrig har stiftet bekendtskab med hjemmesider før, vil du opleve at denne software til WordPress er yderst brugervenlig, intuitiv, og behagelig at bruge. Det vil ikke tage dig længe før du begynder at kunne mærke fremskridt og en følelse af, at din hjemmeside hurtigt begynder at ligne noget, som er værd for dine kunder at besøge.

Du kan som oftest finde gode grupper på Facebook, YouTube videoer, og andre online fora, som er meget behjælpelige i forhold til at komme godt fra start med Elementor Pro. Selv på Elementors egen hjemmeside, vil du finde en masse gode artikler, tutorials, tips og tricks, så du hurtigt kan komme videre med skabelsen af dit eget website.

1 thought on “Sådan kan du downloade Elementor Pro Gratis”

  1. Pingback: Sådan laver du en gratis hjemmeside | Hjemmeside Guiden

Leave a Comment

Your email address will not be published.